Over minder dan twee weken barst het meezingspektakel los: de 14e editie van de Musical Sing-a-Long op het Museumplein in Amsterdam. Maar welke musicals kun je verwachten tijdens de afsluiting van de Uitmarkt? We kunnen er al een aantal noemen. 

De Musical Sing-a-Long wordt zondag 25 augustus live uitgezonden om 21.15 uur op NPO 1. 

Everybody’s Talking About Jamie

All the way from West End zal de cast van Everybody’s Talking About Jamie optreden tijdens de Musical Sing-a-Long. Begeleid door The New Symphonics treden zij op met het openingsnummer uit de musical. De musical vertelt het verhaal van een 16-jarige tiener die verkleed als dragqueen naar het eindexamengala van zijn school wil.

Jamie---Musical-sing-a-long.jpg
Everybody’s Talking About Jamie - Layton Williams als Jamie
Jamie---Musical-sing-a-long.jpg

Anastasia

The Lion King maakt in het AFAS Circustheater in Scheveningen plaats voor het verhaal van de beroemde Romanov prinses, Anastasia. Vanaf dit najaar schitteren Tessa Sunniva van Tol, René van Kooten en Milan van Waardenburg in de hoofdrollen van dit Russische mysterie. Tijdens de Musical Sing-a-Long zal de cast van Anastasia een eerste preview geven van de nieuwe musical.

Anastasia.jpg
Bron: Roy Beusker
Tessa Sunniva van Tol en Milan van Waardenburg
Anastasia.jpg

Verliefd op Ibiza

Begin volgend jaar voelt de winter toch nog een beetje als een zwoele zomer met de comedy musical Verliefd op Ibiza. De feel-good musical vertelt het verhaal van een eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn... De cast van Verliefd op Ibiza brengt de zomerse Spaanse sfeer mee naar de Musical Sing-a-Long dit jaar. 

Verliefd-op-Ibiza.jpg
Bron: REP
De cast van Verliefd op Ibiza
Verliefd-op-Ibiza.jpg

Kinky Boots

Met muziek van wereldster Cyndi Lauper, swingende choreografieën en een hilarisch en ontroerend verhaal, komt de musical Kinky Boots naar de Musical Sing-a-Long. De broadwayhit gaat over Charlie, die een slechtlopende schoenenfabriek erft van zijn vader. Dankzij de flamboyante Lola brengt Charlie kinky laarzen op de markt... voor dames, die eigenlijk geen dames zijn. 

Kinky-boots.jpg
Bron: Roy Beusker
De hoofdrollen van Kinky Boots: Jonathan Demoor, Vajèn van den Bosch en Naidjim Severina
Kinky-boots.jpg

Dit is natuurlijk nog niet de volledige line-up van de Musical Sing-a-Long 2019, houdt de komende tijd de Facebookpagina van AVROTROS Musical en AVROTROS.nl in de gaten voor de volledige line-up. 

Deel dit artikel