Het culturele seizoen van 2018 heeft op musicalgebied weer veel moois te bieden. Tijdens de Musical Sing-a-Long krijg je alvast een voorproefje. Zing mee met de muscialklassiekers als Evita, Mamma Mia en de The Lion King, maar ook met nieuwe musicals als All Stars, Expeditie Eiland en Charley de Musical. En geen paniek als je de tekst niet kent, die kun je gewoon onder in beeld meelezen!

Sound of Music - Do-Re-Mi 

Frits en Romy spetteren van het podium met Do-Re-Mi, de traditionele opening van de Musical Sing-a-Long.

Charley, de komische musical

Voor het eerst staat de gehele cast van Charley, de komische musical op het podium. Jon van Eerd, meester van de lach, speelt de titelrol. De musical is gebaseerd op de bekende komedie De Tante van Charlie.

The Lion King

De musical The Lion King trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers. Geniet nog één keer van het prachtige nummer The Circle of life.

Op hoop van zegen

Een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Op hoop van zegen vertelt het verhaal van vissersweduwe Kniertje, die na het verliezen van verschillende gezinsleden voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon ook naar zee zal sturen.

Soof de Musical

Soof kennen we natuurlijk allemaal van de film, de serie en er is nu ook een musical. Acht vrouwelijke sporters spelen afwisselend een gastrol in de musical en vanavond speelt wielrenster Leontien van Moorsel mee.

All Stars de Musical

In 1997 zingt Antonie Kamerling in de film All Stars het nummer Toen ik je zag. Het groeide uit tot een megahit. Nu, 21 jaar later, zingt Jim Bakkum dit prachtig nummer in de All Stars de Musical.

Soldaat van Oranje

Op 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje in première. De populairste musical van Nederland mag dan ook niet ontbreken op de Musical Sing-a-Long!

Pipo en de Piratenprinses

Pipo, Mammaloe en de klunzige Klukkluk staan weer in theater met een voorstelling voor het hele gezin. 

The Colour Purple

The Colour Purple ken je waarschijnlijk van de film, geregisseerd door Steven Spielberg en met Oprah Winfrey in één van de hoofdrollen. Nu is dit prachtige verhaal bewerkt tot een musical. 

Romy Montero - Colors of the Wind

Romy Montero staat dit seizoen alleen in het theater. Tijdens de Musical Sing-a-Long zingt ze één van haar favoriete nummers: Colors of the Wind.

Expeditie Eiland

Expeditie Eiland is een spannende en schurend komische musical met een vette knipoog naar de populaire tv-realitysoap Expeditie Robinson.

Was getekend Annie M.G. Schmidt 

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is een feest der herkenning. Simone Kleinsma is formidabel in de rol van Annie M.G. Schmidt.

Evita 

In 2007 wint Brigitte Heitzer Op zoek naar Evita, en nu kruipt ze wederom in de rol van Evita Perón. René van Kooten speelt de rol van Che.

The Addams Family 

De excentrieke Addams Family is nu ook te zien als musical. Johnny Kraaijkamp jr. maakt tijdens de Sing-a-Long 2018 zijn debuut als Gomez en musicaldiva Pia Douwes speelt Morticia Addams. 

Mamma Mia!

2018 is het jaar van ABBA! Naast de film kun je ook weer in het theater genieten alle ABBA-hits. Dus schraap je keel en zing uit volle borst mee! 

Bekijk de uitzending

Wil je de hele uitzending rustig bekijken? Dat kan:  

Musical Sing-aLong 2018

Deel dit artikel