Zorg dat je stembanden goed gesmeerd zijn want aanstaande zondag, 26 augustus, is het traditiegetrouw weer tijd voor de leukste muzikale afsluiter van de Uitmarkt Amsterdam; De Musical Sing-a-Long! 

De Uitmarkt wordt zondagavond afgesloten met de aftrap van het culturele seizoen: de Musical Sing-a-Long. Alle grote musicalsterren van Nederland worden traditiegetrouw opgetommeld; de sterren van Soof de Musical, Annie MG, The Lion King, Mama Mia, Evita, Op Hoop van Zegen, Addams Family, Pipo de Clown, Charlie de Musical, All Stars en Soldaat van Oranje. Door middel van grote schermen kun jij, als je de tekst niet uit je hoofd weet, luidkeels meezingen. Frits Sissing en Romy Monteiro presenteren de show waar jij bij aanwezig kunt zijn! 

Kom zondag 26 augustus naar het I amsterdam podium op het Oosterdok in Amsterdam voor de Musical Sing-a-Long.
Meer info over de Uitmarkt.

Kun je er niet bij zijn aanstaande zondag? Kijk dan om 21.15 uur naar De Musical Sing-a-Long op NPO 1. 

Opwarmertjes

Om alvast even in te komen hebben we onze zes best bekeken Musical Sing-a-Longs voor je verzameld: 

1. Grease

De cast van Grease brengt, met onder anderen Vajèn van den Bosch, Tim Douwsma en Tommie Christiaan, zingt ‘Die zomernacht’, ‘Grease Lightnin’ en ‘Voor jou wil ik gaan’ tijdens de Musical Sing-Long 2015.

2. Annie

Kinderen uit de musical Annie zingen samen met Tony Neef de nummers Zwaar Bestaan en Morgen tijdens de Musical Sing-a-Long 2012.

3. The Bodyguard

De cast van The Bodyguard, met Romy Monteiro, zingt een medley van de nummers ‘Queen of the Night’ en ‘I will Always Love You’ tijdens de musical sing-a-long 2015.

4. Billy Elliot

De jonge Billy's uit Billy Elliot zingen samen met een van de Engelse titelrol-vertolkers het nummer Kippenvel tijdens de Musical Sing-a-Long 2014.

5. Sister Act

De cast van Sister Act, met o.a. Carolina Dijkhuizen, zingt het nummer Laat je gaan tijdens de Musical Sing-a-Long 2013.

6. Beauty and the Beast

Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Loeki Knol, Tony Neef, Anouk Maas en Edwin Jonker brengen een medley van Beauty and the Beast.

Foto omslag: Roy Beusker 

Deel dit artikel