3JS, Ed Struijlaart, Naturally 7 en Diederik Nomden kwamen 12 oktober optreden in Muziekcafé bij Corné Klijn. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt er gezellig bij zijn, maar vol=vol.

3JS

Sinds het vertrek van gitarist, Jan de Witte, hebben de 3JS voor het eerst een nieuwe single uitgebracht. Het is ook automatisch het eerste nummer waarop zijn vervanger Robin Kuller meedoet, net als met de clubtour. De nieuwe single heet ‘De Toekomst.

Ed Struijlaart

Het nummer ‘What I Like About You’ van Ed Struijlaart werd meteen verkozen tot Radio 2 Topsong. Dit is zijn 4e Topsong al. Hiervoor waren dat: ‘Tricks Up My Sleeve’, ‘Like December’ en ‘Guitar’. Met de reprise 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran' staat hij in 44 theaters.

Diederik Nomden

Dieder Nomden heeft naast zijn intensieve toeren met ‘The Analogues’ en ‘Her Majesty’ ook nog tijd gevonden om te werken aan zijn tweede soloalbum. Zelf speelt hij het leeuwendeel van de instrumenten op ‘Wingman Returns’.

Naturally 7

Met een internationale tour en een overzichtsalbum '20|20' viert de Amerikaanse zangformatie Naturally 7 hun 20-jarige bestaan. Het geluid van alle mogelijke muziekinstrumenten produceren de heren van Naturally 7 met hun stem. Ze spelen in 19 Nederlandse theaterzalen van 16 oktober t/m 9 november.

Deel dit artikel