Zaterdag 19 oktober treden Alain Clark, Blackbird, Son Mieux, en Back to Basic in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je er graag bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Alain Clark

Zijn nieuwste album heeft de titel 'Sunday Afternoon' gekregen en hij is net begonnen aan een grote solo theatertour. Hij nodigt in iedere stad ook een lokaal talent uit om één van zijn/haar eigen geschreven songs solo voor hem en zijn publiek te komen spelen.

Blackbird

Met haar zelfgeschreven debuutsingle 'Wicked Song' werd Blackbird in 2017 uitgeroepen tot NPO Radio 2 Nieuwe Naam. Haar volgende 2 nummers 'Lost In The Middle' en 'The One' werden R2 Topsongs. Haar nieuwste nummer heet 'Tell Your Mama'.

Son Mieux 

In december gaat Camiel Meiresonne met zijn band op tour naar aanleiding van het dit jaar verschenen album 'Faire de Son Mieux'. De titel van het album betekent ‘het beste uit jezelf halen’ in het Frans.

Back to Basic

Back to Basic bestaat uit 8 muzikanten die hun sporen in de muziek al lang en breed verdiend hebben. Ze waren onder meer betrokken bij optredens en opnames van o.a. Joe Cocker, Rodger Hodgson (Supertramp), Ilse DeLange, Anouk, Thé Lau en Barry Hay. De stijl van Back to Basic kan het best omschreven worden als funky en soulful met een scherp randje.

Deel dit artikel