Was of ben jij ook zo’n bikkel die tientallen kilometers aflegt om door weer en wind naar de middelbare school te fietsen? Dan is deze playlist voor jou! 

Super vroeg op, eeuwig tegenwind en halverwege de tocht terecht komen in een afschuwelijke plensbui. Ver moeten fietsen naar de middelbare school is niet altijd een pretje (wel goed voor je gezondheid), maar met deze Nederlandstalige tophits wordt de tocht iets dragelijker! 

Als de regen in je gezicht klettert, sla je er dan doorheen met Het regent harder dan ik hebben kan. Beetje humeurig opgestaan? Laat dan Gerard Jolings Zing met me mee je opvrolijken. Of neem het levensmotto van John Bever met je mee: Jij krijgt die lach niet mijn gezicht. Geen zin om op de fiets te stappen, pomp dan je Hartslag op met Yes-R’s versie van deze tophit van Ruth Jacott. En als je na een lange dag wederom met tegenwind naar huis fiets schraap je keel en zing: Leef! Alsof het je laatste dag op de fiets is! 

Back to school: hits voor onderweg

Back to school

De koffer staat weer stoffig te worden op zolder, de herinneringen van afgelopen zomer beginnen langzaam te vervagen en je moet je wekker weer zetten: de vakantie is nu écht (bijna) voorbij. De komende drie weken brengen wij je dagelijks back to school-updates waar je blij van wordt. Van binge-watchen van De Luizenmoeder, tips en tricks voor studenten, tot aan zomerse playlists, samengesteld door onze radio-dj's, voor op de fiets, in de bus of in de trein. Let's go back to school!

Deel dit artikel