Op Koningsdag gaan veel radiostations alleen maar muziek van Nederlandse bodem draaien. Een heel mooi initiatief om Nederlandse artiesten te steunen. Maar Bart Arens vindt één dag niet genoeg... hij gaat in zijn radioprogramma 'Aan de Slag' op NPO Radio 2 een week lang muziek van Nederlandse artiesten draaien en jij bepaalt mee welke dit zijn.

Bart Arens vindt het belangrijk om elkaar te helpen in deze bizarre tijd: “Op koningsdag draaien veel radiozenders Nederlands product, maar ik vond dat niet genoeg. Daarom heb ik besloten om in Aan De Slag! een week lang alleen maar muziek van Nederlandse artiesten te draaien. Er is heel veel toffe muziek gemaakt in ons land, en die ga ik met trots laten horen.”

Vanaf maandag 20 april kun je tussen 09.00 uur en 12.00 uur in 'Aan de Slag' op NPO Radio 2 iedere werkdag luisteren naar, door jouw aangedragen, Nederlandse liedjes.

Om je alvast op weg te helpen hebben wij wat persoonlijke favorieten van onze redactie op een rij gezet:

Chef'Special - Nicotine

Anouk - Girl

Kriss Kross Amsterdam, Tino Martin, Emma Heesters - Loop niet weg

Rob de Nijs - Het werd zomer

Abel - Onderweg

John West & Lange Frans - Lekkerding

Kun je niet wachten tot maandag? Luister dan naar Sterren NL Radio, het digitale radiostation met alleen maar Nederlandse Muziek. 

Deel dit artikel