Bennie Jolink, Julia Zahra en Komodo kwamen op zaterdag 20 april optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Bennie Jolink

Bennie Jolink, van oorsprong beeldend kunstenaar, brengt op zijn nieuwe album ‘Bernard Joling: Post Normaal’ zijn drie meest geliefde kunstvormen samen. Het album met daarop 12 nieuwe songs is verpakt in een 96-pagina tellend boek met ruim 60 tekeningen. Hij doet maar één live-optreden en dat is in Muziekcafé!

Julia Zahra

Zij werd de jongste winnares (18) van The Voice Of Holland in 2013. Ook deed ze mee aan het AVROTROS tv-programma "De Beste Zangers Van Nederland". In november begint ze aan haar tweede theaterrondje: 'The Remedy Tour Part 2'. Haar nieuwste single heet 'Do You'.

Komodo

Dit vijftal maakt naar eigen zeggen 'vintage exotic rock-‘n’-roll'. De single van het debuutalbum is '44 Calls', een broeierige vintage rocksong die gaat het over een small time drugsdealer die hopeloos verstrikt zit in een leven waar hij niet uit kan stappen, hoe graag hij ook zou willen, want: 44 calls to make…

Volgende week zaterdag (27 april) zijn er geen live optredens in Muziekcafé, vanwege Koningsdag.

Deel dit artikel