Zowel Beste Zangers als Nick, Simon & Kees: Homeward Bound zijn genomineerd voor de Gouden Televizier Ring. De derde genomineerde is het BNNVARA programma 'Over mijn lijk' dat gepresenteerd wordt door Tim Hofman. 

Beste Zangers

Beste Zangers is voor de derde keer genomineeerd voor de ring. Het gaat dit keer om het seizoen van 2019 met Floor Jansen, Henk Poort, Emma Heesters, Rolf Sanchez, Ruben Annink, Tim Akkerman en Samantha Steenwijk. Deze deelnemers wisten week op week de kijker te verbluffen en weg te blazen met prachtige liedjes van elkaar. Een seizoen waar wekelijks gemiddeld 1,5 miljoen mensen naar keken. 

Jan Smit werd donderdagmiddag verrast door Samantha Steenwijk die namens RTL Boulevard de gouden enveloppe met daarin de nominatie kwam overhandigen. Zou het dit jaar drie keer scheepsrecht zijn voor Beste Zangers?

Nick, Simon & Kees: Homeward Bound 

In Homeward Bound zagen we Nick, Simon en Kees in New York waar zij een documentaire maakten over hun grote helden: Simon & Garfunkel. Via verschillende wegen verzamelden het trio zo veel mogelijk informatie en verhalen over hun helden. De making of zag je wekelijks op NPO 1, met als kers op de taart een prachtige documentaire. Een paar weken geleden werden Nick & Simon opgemerkt door Woody Harrelson die vervolgens weer beelden van hun optreden doorstuurden naar Paul Simon. De cirkel werd pas echt rond toen Paul Simon een boodschap voor de heren opnam. 

Jamie Trenité verraste Kees Tol tijdens de opnames van VT Wonen met de gouden enveloppe en daarna Nick & Simon op kantoor in Volendam. Het drietal is dolblij met hun nominatie. 

Stem muziek

De muziek heeft dus de overhand op het Gouden Televizier Ring Gala dat plaatsvindt op donderdag 8 oktober in Amsterdam. In welke vorm dit gaat plaatsvinden is nog niet bekendgemaakt, maar één ding is zeker; alle tellers staan weer op nul en jouw stem is dus tijdens die avond hartstikke belangrijk!

Deel dit artikel