Blanks, I Am Oak, Leonie Meijer en The New Shining kwamen op zaterdag 28 september optreden in Muziekcafé bij Corné Klijn. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Blanks

Op YouTube begon Simon de Wit met covers van hits van Post Malone en Ariana Grande. Hij besloot zijn eigen muziek te gaan maken, nadat hij meer dan 850.000 abonnees had met zijn covers. Met ingezonden beelden van zijn volgers maakten hij zijn clip van zijn eerste single ‘Wave’.

I Am Oak

Thijs Kuijken, spil van deze Utrechtse altfolkformatie, onthult op het nieuwe album ‘Osmosis’ voor het eerst de oorsprong van de intuïtieve schrijfwijze en sound van de band. Zoals de titel al verraad is ‘Osmosis’ een term voor het onbewust verwerken van bepaalde ideeën, ervaringen en kennis.

Leonie Meijer

Leonie Meijer presenteert met de release van haar eerste single ‘Anyway’ haar nieuwe album en begint haar 4e solo-theatershow met de toepasselijke titel ‘Perfect Solitude’. Op twee mini-albums verschijnen de nieuwe nummers die Leonie voor ‘Perfect Solitude’ schreef.

The New Shining

In 2012 werd vriend en vijand verrast door de Rockband The New Shining door een hit te scoren met het intieme, akoestische nummer ‘Can’t Make Up My Mind’. Met het album ‘Elephant’: electro-rock met een flinke tik van de jaren 80, komt er na 5 jaar radiostilte een nieuw album. De eerste single is er al ‘Looks Like Rain’.

Deel dit artikel