Zaterdag 27 oktober traden Causes, Kraak & Smaak, Electric Company en Maurice van Hoek op in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Causes

De Londense singer-songwriter Rupert Blackman vond in 2014 zijn bandleden in Utrecht en ze scoorden meteen een hit met Teach Me How To Dance With You. Vrijdag 26 oktober verscheen het nieuwe album en de gelijknamige single Run To Me.

Kraak & Smaak

Kraak & Smaak is een Nederlands trio bestaande uit Mark Kneppers, Oscar de Jong en Wim Plug. Sinds 2003 maken ze muziek in de genres electronica, disco, house, funk en ze hebben tot nu toe vijf albums uitgebracht. Je kunt ze kennen van bijvoorbeeld de nummers Stumble of Squeeze Me. Hun nieuwste single heet I'll Be Loving You.

Electric Company

De band rond Zac Chapman – geboren in Nottingham, getogen in Nederland – is pure pop. Op het album Love Is More Than a Long Goodbye zweven de liedjes tussen sixties en indiepop. Bij Muziekcafé speelden ze Pieces Of The Puzzle van hun debuut CD.

Maurice van Hoek

Het album Traveling Man is volgens de zanger zelf een op en top Americana album geworden. Maar op zijn nieuwe single Losing My Mind slaat Maurice een nieuwe weg in en laat hij een grootser, meer pop georiënteerd geluid horen.

Deel dit artikel