Jan Dulles, wie wij vrijwel allemaal leerden kennen als lid van 3JS mag zichzelf de winnaar van het zangprogramma 'The Masked Singer' noemen. Goed moment om terug te blikken op zijn vorige successen! 

Hart van mijn gevoel bij Beste Zangers

In 2010 verscheen er een bijzondere aflevering van de Beste Zangers waarin Jan Dulles centraal stond. Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Jamai, Syb van der Ploeg, Frans Duijts en René Froger zongen de nummers en favorieten van Jan Dulles op het prachtige eiland Ibiza.

You let me walk alone

In 2019 zong Jan Dulles in de Songfestival aflevering van de Beste Zangers de hit van Michael Schulte.

Meer zien van Jan Dulles bij dit seizoen van Beste Zangers.

Lissabon met Cuca Roseta bij De Zomer Voorbij

Ook was Jan Dulles te gast bij De zomer voorbij. Samen met Fado zangeres Cuca Roseta zong hij het nummer 'Lissabon'. Het optreden is indrukwekkend om te zien, vooral wanneer de twee in verschillende talen zingen maar toch dezelfde emoties opwekken.

Meer leuke optredens uit De zomer voorbij.

Somebody that I used to know bij Beste Zangers Unplugged

Jan Dulles verscheen nog een keer bij de Beste Zangers toen hij met Kelly ter Horst een prachtig duet zong. Ze zongen 'Somebody that I used to know' met de akoestische sessie van Jan Dulles. Te gast waren René Froger, Berget Lewis en Nick Schilder.

Never Alone op het Eurovisie Songfestival

Jan Dulles deed samen met 3JS mee aan het Eurovisie Songfestival in 2011. Toen het nummer 'Never Alone' werd verkozen bij het Nationaal Songfestival braken ze met afstand het kijkcijferrecord van het programma.

Het kind in mij

En tot slot, nog een nummertje uit de '3 sterren camping'. Want man, wat een heerlijke stem heeft hij toch, die Jan!

Deel dit artikel