In het tv-portret Dennie Christian wordt de zanger gevolgd in zijn dagelijkse activiteiten en wordt er aan de hand van interviews met vrienden en bekenden uit het vak een portret geschetst van deze vrolijke en vriendelijke Duitser. 

Rosamunde, Hoeba Hoeba Hop en Zaterdag, Dennie Christian is sinds 1975 niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap en ook als presentator is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse tv.

Van schlagerzanger tot beste zanger

Niet alleen als zanger in programma’s als Op Losse Groeven, maar ook als presentator. Van 1982 tot 1991 presenteerde hij het jaarlijkse Schlagerfestival in Kerkrade. Later nam hij daar ook de organisatie van over. Zijn carrière telt vele ups en downs, maar met zijn positieve instelling heeft hij zich overal doorheen geslagen.

De laatste jaren zit zijn carrière weer in de lift door onder andere zijn deelname aan Ali B op Volle Toeren, Beste Zangers en zijn eerste schreden op het acteurspad met gastrollen in Toren C en de bioscoopfilm Ron Goossens, Low Budget Stuntman.

Deel dit artikel