Onlangs was de welbekende Haagse band DI-RECT te gast bij het NPO Radio 2 programma Muziekcafé. Ze speelden zes nummers van hun fonkelnieuwe album vanaf het podium en het trappenhuis van poppodium De Vorstin in Hilversum.

Introductie

Het recente optreden van DI-RECT bij Muziekcafé was niks minder dan fantastisch! We mochten genieten van intieme akoestische uitvoeringen en bombastische knallers van het nieuwe album 'Wild Hearts'.

Naked (Kleedkamersessie)

Vlak voor de uitzending bij Muziekcafé nam DI-RECT plaats in het trappenhuis van poppodium De Vorstin voor een akoestische sessie. Dit is 'Naked' live!

No Goodbye (Kleedkamersessie)

De stemming zat er goed in bij DI-RECT tijdens deze sessie! Dus besloten ze, tot ons grote genoegen, om nog een nummer te doen. Dit is het prachtige 'No Goodbye'.

Born Again

Na de sessie in het trappenhuis begon DI-RECT hun show bij Muziekcafé met het knallende 'Born Again', dat tevens het openingslied is van hun nieuwe album.

Color

Ook voerde DI-RECT het prachtige 'Color' uit. Het nummer verscheen al eerder als single en is op Spotify al ruim twee miljoen keer beluisterd.

Nightcrawler

DI-RECT speelde ook 'Nightcrawler', het derde nummer van hun nieuwe album. Het is werkelijk ongelofelijk hoe foutloos de band het nummer kan spelen en tegelijkertijd de emotie uitstekend naar voren brengt.

Wild Hearts

Ook werd het rockende 'Wild Hearts' gespeeld. Bij dit optreden is maar al te goed te horen hoe goed de authentieke sound van DI-RECT over de jaren is geëvolueerd.

Muziekcafé luister en zie je elke zaterdag om 16:00 uur op NPO Radio 2.

Deel dit artikel