DI-RECT, The Legends en Dirk Jongen kwamen op zaterdag 30 maart optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

DI-RECT

Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’. Hun 'Rolling With The Punches'- tour is vrijwel helemaal uitverkocht. De nieuwste single is 'Devil Don't Care'.

The Legends (Steffen Morrison & Yerry Rellum)

Na het succes van ‘I’m A Soulman’ komen The Legends opnieuw met een soulprogramma naar het theater met een theatrale ode aan de grootse soulzangers. Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen James Brown en Stevie Wonder.

Dirk Jongen

Op 1 maart bracht deze veelbelovende jonge singer/songwriter zijn eerste EP 'Everyday' uit met duidelijke invloeden van rap, ballads en jazz. Op dit album spelen ook een aantal leden van de Edwin Evers mee. Dirk zet iedere 14 dagen een cover van een rap op YouTube.

Deel dit artikel