Zaterdag 22 september waren Ed Struijlaart, Lakshmi, Emil Landman en Rachel Kramer te gast in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Ed Struijlaart

De laatste single van Ed Struijlaart heet Guitar. Dit najaar gaat hij de theaters in met Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran! Het is een ode aan het instrument dat zijn leven voorgoed veranderd heeft, met nummers van zijn helden en van zichzelf. 

Lakshmi

Haar nieuwe album Siren is een combinatie van gruizige electronica, donkere pop met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Lakshmi noemt het zelf Pop Noir. Vanaf oktober is ze te zien in theaters door heel Nederland.

Emil Landman

Met zijn nieuwe album Vinter // Sommer heeft Emil Landman het wereldrecord 'Most Shows in 12 Hours' uit het Guinness Book of World Records verbroken:

Vanaf 6 oktober gaat hij op tour in Indonesië, Ierland, Engeland, Frankrijk en staat eind november weer in Nederland.

Rachel Kramer

Volgende week verschijnt haar solo debuutalbum Home en dan begint ze meteen aan haar Nashville Night-theatertour. Je kunt Rachel Kramer kennen van K-otic, een duet met Lionel Richie in Ahoy, de X-factor en van haar deelname aan The Voice Of Holland.

Deel dit artikel