Romy Monteiro deed mee aan TVOH; speelde de hoofdrol in de musical The Bodyguard; presenteerde verschillende TV-shows; kreeg een Musical Award voor Aanstormend Talent en is jurylid bij het programma ‘It Takes Two’. Ze heeft net de eerste single 'Stone By Stone' van haar komende debuutalbum uitgebracht.

Deze single speelde ze zaterdag 23 juni live in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Daarnaast waren ook Yevgueni, Jennie Lena en The Overslept te gast. Bekijk hier hun optredens:

Yevgueni

Deze Belgische muziekgroep maakt Nederlandstalige liedjes geschreven door frontman Klaas Delrue. Hun klank wordt vaak omschreven als poëtische muziek: versmeltingen van kleinkunst, chanson en pop. 'Hou Het Vast' is de single van het nieuwe album 'Tijd Is Alles'.

Jennie Lena

'Simple Love' is de eerste single van haar album 'It's Jennie' dat op 8 oktober uitkomt. De zangeres, die dankzij haar deelname aan The Voice of Holland bekend werd bij het grote publiek, schreef en produceerde de nummers voor dit album zelf.

The Overslept

The Overslept is een poprock band uit Hilversum, die in voor-/naprogramma’s van o.a. Simple Plan, Panic! At The Disco en Paramore speelden. Ze blazen old school poppunk nieuw leven in door het genre te combineren met elementen uit de 80's en hedendaagse rockmuziek. Op 25 mei kwam de EP 'Signals' uit.

Beluister de hele uitzending van Muziekcafé

Deel dit artikel