Feest voor Fab4Cast! Vrijdag 29 juni 2018 verscheen aflevering 100 van dé Nederlandse podcastserie over The Beatles.

Wat is Fab4Cast?

Fab4Cast is een podcastserie over The Beatles en de solocarrières van Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr en George Harrison, boordevol achtergrondinformatie, alternatieve tracks en interviews met interessante gasten. Dit alles wordt deskundig aan elkaar gepraat door de drie vaste presentatoren: Jan-Cees ter Brugge (auteur van de boeken ’In Bed Met John & Yoko’ en ‘The Beatles in Holland’), Wibo Dijksma (maker van diverse Beatles-projecten bij NPO Radio 2) en Michiel Tjepkema (o.a. bekend van de Macca Podcast).

The Beatles in het Nederlands

In Fab4Cast komen uiteenlopende onderwerpen aan bod: de maakprocessen van de legendarische Beatles-hits, de solocarrières van de heren en bijvoorbeeld de Nederlands vertalingen die taalvirtuozen Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes maakten van alle 214 songs van The Beatles. 

Aflevering 100

Voor de 100ste aflevering van Fab4Cast zijn Jan-Cees, Michiel en Wibo afgereisd naar die andere thuisstad van The Beatles: Hamburg. Daar geven ze voor één keer een kijkje in de Fab4Cast-keuken én gaan ze samen met vaste luisteraar en columniste Anne Hurenkamp op avontuur door deze City of Sin, met een verassende ontknoping...

Ben je benieuwd naar alle andere 99 afleveringen van de podcast?

Maak een inhaalslag en beluister ze allemaal!

Deel dit artikel