Zaterdag 12 januari traden Frank Boeijen, Tim Dawn en Bent van Looy op in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Frank Boeijen

Het is inmiddels traditie dat Frank met zijn vaste musici in januari een optreden verzorgt in Muziekcafé. Hij begint daarna aan zijn theatertour op 1 februari door Nederland en België en eindigt op 24 en 25 mei in zijn geboorteplaats Nijmegen.

Tim Dawn

Tim Dawn, afgestudeerd jurist in de rechten, was goed op weg om te promoveren, maar koos toch voor de muziek. Zijn doorbraak kwam toen zijn nummer Walking On A Wire een paar weken geleden tot de Topsong van Radio2 werd verkozen.

Bent van Looy

Op 5 oktober kwam Bent Van Looy met een nieuw album. Het album, Yours Truly, is geproduceerd door Jason Falkner (Beck) in LA. Het is een heel persoonlijke plaat geworden, waarvan de eerste single The Open Road het meest sprekend is. De single wordt fantastisch ontvangen.

Deel dit artikel