Glen Faria, Blackbird, The Max Meser Group en Monique Klemann kwamen zaterdag 29 februari optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol is vol.

Glen Faria

Hij heeft vele grote hits op zijn naam staan, zoals 'Duurt Te Lang' van Davina Michelle en 'Zij Weet Het' van Tino Martin. Na 5 jaar weer solo en hij scoort meteen de Radio2 Topsong met 'Hoe Weet Je Dat'. Het themalied voor de Stichting Het Vergeten Kind.

Monique Klemann

'Running Up A River' is haar nieuwste single en volgende week is de CD-presentatie van haar nieuwe album 'Lovers In Motion', Een mix van pop en soul, beïnvloed door jazz, geproduceerd door J.B. Meijers.

The Max Meser Group

Ze namen het album 'Another Swing' zelf op in een gehuurde boerderij in Spanje. De plaat is gemixt (en misschien zou je kunnen zeggen op afstand gecoproduceerd) door Andy Crofts, basgitarist van Paul Weller. 'Shame Is Gone' heet de single.

Blackbird

Blackbird is het alter ego van singer-songwriter Merel Koman, die we kennen van de nummers 'Wicked Song', 'Lost In The Middle' en 'The One'. De laatste twee waren Radio2 Topsong. Haar debuutalbum komt 13 maart uit. Voorloper is 'Eyes Of A Lion'.

Deel dit artikel