Zaterdag 3 november traden Ilse DeLange, Rob Dekay en Gregory Page op in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Ilse DeLange

Ilse viert dit jaar haar twintigjarig jubileum. Haar soloalbum Ilse DeLange kwam eind augustus van dit jaar uit met liedjes die iets meer de popkant opgaan, in plaats van de country die we van haar gewend zijn. De singles Lay Your Weapons Down en OK waren allebei al eerder NPO Radio 2 TopSong!

Meer optredens van Ilse DeLange bij Muziekcafé

Rob Dekay

Rob Dekay stopte al met school op zijn vijftiende en begon te werken als stratenmaker en vuilnisman. In zijn vrije tijd was hij alleen maar bezig met muziek. Hij maakt eigenzinnige, Nederlandstalige soulvolle country-pop. Vol Van Elkaar is zijn nieuwste single.

 Gregory Page

Op 3 november brengt deze Amerikaanse zanger, gitarist, filmmaker en muziekproducent zijn album A Wild Rose uit in Amsterdam. Hij heeft de nummers in Nederland geschreven, grotendeels in de herfst van 2017. Waiting For The Sun Again is de titel van de eerste single.

Deel dit artikel