Jeroen van der Boom, Steffen Morrison en Suzy V kwamen op zaterdag 22 juni optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Jeroen van der Boom

De 32ste single van Jeroen van der Boom is uit: 'Winnaars' heet deze. Jeroen: "Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het is een fantastisch lied geworden, maar ook een nummer met een boodschap. We hebben proberen te vertalen dat iedereen een winnaar is."

Steffen Morrison

Voor zijn album 'Movin' On' dat in mei is uitgekomen, schreef Steffen Morrison nummers met onder anderen Andy Platts (Mamas Gun, Young Gun Silverfox) Luke Juby en Tjeerd Oosterhuis. Het nummer 'Positivity' is de nieuwste single.

Suzy V

Suzy V is singer-songwriter van Nederlands/Siciliaanse afkomst, Ze schrijft en speelt liedjes over de hoogte- en dieptepunten van haar leven. 'Somebody Just Like You' is de single van haar nieuwe album 'Sound Of The Sea'.

Deel dit artikel