Zaterdag 29 september traden Jett Rebel, MY BABY, Tangarine en Nona op in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Jett Rebel

Perfect Lady is de naam van de nieuwe single van Jett Rebel. Eerder al kwam ook de videoclip hiervan uit. Het nummer staat ook op het album 7, waarvan eerder de track 'Amy' al gekozen was tot NPO Radio 2 TopSong. 28 september kwam het album uit, de dag erna stond hij in Muziekcafé!

My Baby

Het nieuwe album van My Baby heet Mounaiki - By the Bright of Night en komt op 5 oktober van dit jaar uit. Ze beginnen dan gelijk met de clubtour In the Club door heel Europa. De eerste single van het nieuwe album is de wijde wereld al in: Club Tour!

Tangarine

Eind augustus kwam het gloednieuwe album Because of You van Tangarine uit. Het eerste nummer van het album heet Lemonade Sky. De twee broers, Sander en Arnout Brinks, gaan dit najaar op tour: Uiteen. 

Nona

Deze 24-jarige zangeres heeft een uniek, rauw stemgeluid. Haar muziek is het best te omschrijven als een mix van soul met blues en hiphop. In juli kwam haar debuutsingle 'It's Alright' uit. Zaterdag stond ze in Muziekcafé!

Deel dit artikel