Vijftien jaar na hun allereerste ontmoeting in de musical Grease, keren Jim Bakkum en Bettina Holwerda eenmalig terug als Danny en Sandy op het podium van Musical Awards: the Kick-off.

Jim en Bettina vertolkten de hoofdrollen in de Nederlandse productie van de musical Grease, die speelde in het theaterseizoen van 2006/2007. Het koppel raakte verliefd, zijn inmiddels al jaren getrouwd en ouders van drie kinderen.

De musical Grease is gebaseerd op de Amerikaanse romantische filmmusical uit 1978, met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrollen. Onlangs is in het nieuws gekomen dat zangeres en actrice Olivia Newton-John op 73-jarige leeftijd is overleden.

Nog één keer genieten

Tijdens het Musical Awards Gala in 2006 trad het koppel met de cast van Grease op met het nummer 'Voor jou wil ik gaan'. We nemen je in bovenstaande video mee terug in de tijd naar een van de eerste optredens van Jim en Bettina in Grease. 

Op zondag 28 augustus, tijdens de Uitmarkt, kun je nog een keer genieten van dit musicalduo.

Jim-en-Bettina-Grease-Musical-Awards.jpg
Bron: ANP
Jim en Bettina als Danny en Sandy
Jim-en-Bettina-Grease-Musical-Awards.jpg

Voorproefje komend theaterseizoen

Maar dat is nog niet alles! Naast Jim en Bettina krijg je een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. Musicalsterren als Simone Kleinsma, Freek Bartels en Pia Douwes, maken hun opwachting op het podium.

Musical Awards: the Kick-off, 28 augustus live om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Deel dit artikel