Joe Buck, Naaz, Wouter Planteijdt en Leif Vollebekk kwamen 5 oktober optreden in Muziekcafé bij Corné Klijn. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Joe Buck

‘The Way You Take Time’ van Joe Buck staat onder de PLUS-tv-commercial en in juni stond hij op CMA Fest, het grootste countryfestival van Amerika, als eerste Nederlandse artiest. Zijn nieuwe single ‘You Don’t See Me’ is vrijdag uitgekomen en is zaterdag voor het eerst live gespeeld in Muziekcafé.

Naaz

Wees eerlijk! Wees open! Deel jezelf! Dat is de boodschap van haar nieuwe liedje ‘Taped’. Openhartig zingt ze over hoe lastig het soms kan zijn om je emoties te delen. Na haar debuut Bits of Naaz presenteert de Nederlands-Koerdische zangeres haar nieuwe EP.

Wouter Planteijdt

Op het album ‘Bulhorn’ en in een muzikale theateravond staan Wouter’s eigen songs centraal. Bij de gitaarmaestro kwamen deze songs een tijdje terug zomaar naar boven borrelen. Vervolgens werkte hij ze samen met Gerco Aerts en Mischa Porte verder uit.

Leif Vollebekk

Met het nieuwe album ‘New Ways’ toert de Canadese singer-songwriter Leif Vollebekk door Europa, om zijn album onder de aandacht te brengen met als single ‘Hot Tears’. Van 11 t/m 14 november staat hij in ons land.

Deel dit artikel