De zomerspecials van Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio zijn voorbij. Vanaf zaterdag 8 september zendt Muziekcafé weer als vanouds uit vanaf Poppodium Vorstin... En dat betekent dat je er weer bij aanwezig kunt zijn!

8 september waren Jonathan Jeremiah, Sandra van Nieuwland en Son Mieux te gast bij Daniël Dekker. Je kunt hier luisteren naar een kleine sneak-peek van alle artiesten.

Jonathan Jeremiah

Het gloednieuwe album Good Day van Jonathan Jeremiah is pas sinds eind augustus uit. In Muziekcafé liet hij vier nummers horen van zijn nieuwe album.

Sandra van Nieuwland

Ook Sandra van Nieuwland heeft een nieuw nummer waar we van kunnen genieten: Human Alien. Bekend om haar licht ingetogen stemgeluid, kiest ze nu in de productie voor meer pit, “minder treurig” en meer spanning.

Fotocredits header: Paul Bellaart

Son Mieux

Hun nieuwe single heet 'Everyday' en komt tevens op het debuutalbum van Son Mieux te staan. Afgelopen zaterdag waren ze live te zien!

Wil je erbij zijn? Dat kan! Podium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Let op: vol=vol!

Deel dit artikel