Judy Blank, Ruben Annink, Ellen ten Damme en Dandelion kwamen 9 november optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil jij graag een keer komen kijken en luisteren? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent zaterdags om ±15.30 uur de deuren en je kunt alle optredens gratis bijwonen, maar vol=vol.

Ruben Annink

Een nieuwe clubtour is aangekondigd! Dankzij het razendsnel uitverkopen van zijn eerste eigen clubshows, staat Ruben Annink vanaf 28 februari met zijn EP ‘Helderzien’ in grotere zalen. Op 23 mei 2019 staat hij in Ahoy voor ‘Beste Zangers Live’.

Judy Blank 

Sinds haar debuut in 2014 speelde Judy Blank al op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop en begin volgend jaar zal ze te zien zijn op Noorderslag Eurosonic. Daarnaast was de release van haar nieuwe EP ‘Morning After’ met als single ‘Oh Honey’ 1 november 2019.

Dandelion

Dandelion introduceert met hun nieuwe album ‘Laika, Belka, Strelka’ de wereld hun country funk: een groovy, lyrische en piano-gedreven sound. Met het album wordt een ode gebracht aan de Russische ruimtehonden die in de jaren ’50 en ’60 het heelal in werden gelanceerd tijdens de spacerace tegen de Amerikanen.

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is een zeer veelzijdige dame. Ze is actrice, muzikant, zangeres, circusartieste, vamp, componiste, danseres en schrijfster. Haar nieuwe album 'Casablanca' verscheen op 1 november 2019 en met ‘The Magpie Orchestra' is ze begonnen met haar tour van 90 shows door heel het land!

Deel dit artikel