Kraak & Smaak, Lorrèn, Hannah Mae en A.M.Sam komen 30 november optreden in Muziekcafé bij Corné Klijn. Wil je hierbij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent om 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol is vol.

Kraak & Smaak

De laatste jaren is het Nederlandse dj-/producerstrio Kraak & Smaak uitgegroeid tot een grote internationale act. Met hun muziek mixen ze een aantal stijlen door elkaar, onder andere electronica, funk, disco, pop, house en downbeat. Over de hele wereld kun je hun sound horen op verschillende festivals. En sinds kort is hun zesde album ‘Pleasure Centre’ verschenen.

Hannah Mae

Met haar gitaar begon Hannah Mae op haar elfde met het schrijven van liedjes. Inmiddels is zij twintig en schrijft ze liedjes samen met onder andere Daniël Lohues en Ilse DeLange. Haar nummer ‘Back To You’ staat onder de PLUS tv-reclame.

Lorrèn

Podia als North Sea Jazz Club en Paradisso zijn bekend terrein voor Lorrèn. Dit jaar doet ze mee met de Popronde, want met haar nieuwe single ‘Fool For The Night’ slaat ze een andere weg in. Dit keer geen jazz, maar pure pop. In tegenstelling tot haar eerdere twee albums.

A.M. Sam

Bij de Popronde is A.M. Sam een van de meest geboekte bands. Sam van Hoogstraten maakt onder de naam A.M. Sam indie/popmuziek die hij zelf omschrijft als West Coast-surfliedjes. De single ‘Up In Silver Lake’ is een heerlijk rustige zomerse plaat, waarmee ze onder andere 18 januari 2020 op Noorderslag staan.

Deel dit artikel