De zomer is nog lang niet voorbij, hij is pas net begonnen. En wat is het warm! Het is alweer een aantal jaren geleden dat we 'De Zomer Voorbij' uitzonden, een programma waarin Jan Smit samen met Nick en Simon, Kees Tol en 3JS op een muzikale reis gaat naar zonnige, zomerse bestemmingen.

Met dit warme weer is het hoog tijd om terug te blikken op dit programma met de mooiste liedjes waar je het nog warmer van krijgt.

1. 3JS & Cuca Roseta - Lissabon uit 2011
In 2011 vertrekt de groep naar Portugal. Daar ontmoeten ze de fado zangeres Cuca Roseta. Jan Dulles van 3JS en Cuca zingen het prachtige 'Lissabon', in het Portugees en Nederlands. Als je het hier niet warm van krijgt weten we het ook niet meer.

2. Jan Dulles & Jan Smit - Mon Amour uit 2012
Wanneer je naar Frankrijk gaat moet je natuurlijk ook een Franstalig nummer zingen. Jan Smit en Jan Dulles kruipen in de huid van Jan en Anny en zingen de BZN-hit 'Mon Amour'. Drie keer raden wie van de twee Anny speelt... 

3. Waylon & Jan Smit - Als de Morgen is Gekomen uit 2012
Tijdens de poolparty in Frankrijk zingen Waylon en Jan Smit samen de grote hit 'Als de Morgen is Gekomen', en dat klinkt meer dan heerlijk! 

4. Jan Smit, Nick en Simon & 3JS - That's Amore uit 2009
When the moon hits your eye like a big pizza pie, that's amore ♥ Wanneer de mannen in 2009 naar Italië reizen kan natuurlijk de Italiaanse avond niet uitblijven, compleet met bijpassende kleding. Mama mia!

5. Jan Smit & Nick en Simon & 3JS - Je hoeft niet naar huis vannacht uit 2009
En tot slot; je hoeft niet naar huis vannacht van Marco Borsato gezongen door Jan, Nick en Simon en 3JS. Genieten geblazen!

Deel dit artikel