Lisa Loïs, Jim van der Zee, Noah Kahan en GOSTO kwamen op zaterdag 13 april optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Lisa Loïs

Sinds dat ze in 2009 X-Factor won, heeft Lisa Loïs zich de afgelopen 10 jaar meer dan bewezen binnen de muziekindustrie. Ze had de langstlopende nummer 1 hit uit een talentenjacht ooit, de single “Hallelujah” die dubbel platina ging, een platina album en een Buma Award voor haar hit “Silhouette”. Haar nieuwe single: 'Losing My Mind'. 

Jim van der Zee

Jim van der Zee won in 2018 The Voice of Holland met coach Anouk. Vorig jaar bracht hij zijn eerste album ‘Where I Come From’ uit. Nu is de eerste single 'I Do Believe It's Time' van het tweede album dat in het najaar uit gaat komen.

Noah Kahan

Deze jonge Amerikaanse singer-songwriter scoorde vorig jaar een wereldwijde hit met het nummer 'Hurt Somebody'. Later verschijnt er ook een versie met zang van Julia Michaels. Hij speelde in het voorprogramma van de tournee van George Ezra.

GOSTO

Roel GOSTO Vermeer is singer, multi-instrumentalist, songwriter en producer. 'What Do You Mean 'You Need A Colour TV' is de titel van het album dat 5 april uitkwam met de single 'The Great Unknown'.

Deel dit artikel