Het Junior Songfestival bestaat 20 jaar! De grote live finale van deze jubileumeditie wordt gepresenteerd door een heel bijzonder duo: Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen. De twee jonge artiesten hebben zelf in 2016 en 2019 het Junior Songfestival gewonnen en kunnen niet wachten om nieuwe talenten aan te kondigen op het grote podium in Ahoy Rotterdam. 

Dat het Junior Songfestival al 20 jaar een podium voor jong talent is, bewijzen de kersverse presentatoren Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen. Beide hebben de eerste stappen van hun carrière bij het Junior Songfestival gezet. In de finale gaan vier acts de strijd met elkaar aan: HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival!.

blockquote
“Het is heel erg bijzonder en nog een beetje onwerkelijk dat Stefania en ik samen het Junior Songfestival gaan presenteren. En ook nog eens een jubileumseizoen!
Matheu Hinzen

Stefania: “Onze muziekcarrière is hier begonnen. Alleen al daarom is het bijzonder om nu weer terug te zijn op het Junior Songfestival-podium. Heel mooi om nu een jongere generatie hard te zien werken aan hun startende carrière, die hopelijk uitgroeit tot iets moois."

blockquote
Ik kan niet wachten om 24 september in Ahoy te staan en deze talenten aan Nederland te presenteren. Ik heb er heel veel zin in!”
Stefania Liberakakis

Deel dit artikel