Mell & Vintage Future, Marnix Emanuel en Jake Reese komen op zaterdag 18 mei optreden in Muziekcafé bij Corné Klijn. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Mell & Vintage Future

Het trio, zangeres Mell, drummer Ton Dijkman en Hammond organist Nico Brandsen, bestaat inmiddels drie jaar. Na 5 losse singles als 'Call My Name' en 'High On Love' was er afgelopen week de release van hun soulvolle album 'Forever'.

Marnix Emanuel

Marnix Emanuel sloot zich jarenlang op in een studio en brengt nu zijn debuut single 'Right Through Me' uit: "Dan kunnen mensen dwars door me heen kijken als het ware, want ik vertel mijn verhalen op de piano", zei hij bij zijn eerste live-optreden op Radio2.

Jake Reese 

Hij won in 2010 de X-factor. Hij doet de vocals voor dance nummers en commercials voor DJ Hardwell en anderen. Hij won een International Dance Music Award in Miami. (Een leuk feitje is dat ook Justin Bieber daarvoor genomineerd was.) Nu heeft hij zijn solocarrière weer opgepakt met het nummer 'Calling It Home'.

Deel dit artikel