Radio 2 DJ Jan-Willem Roodbeen gaat AVROTROS verlaten omdat hij vanaf volgende week de ochtendshow op NPO Radio 2 voor BNNVARA kan presenteren. 

Jan-Willem presenteerde sinds 2010 voor de AVRO (later AVROTROS) en maakte daar o.a. de Roodshow en sinds 2016 de Roodshow Late Night, van maandag tot donderdag van 22.00 - 00.00 uur. Daarnaast presenteerde hij ook jaarlijks het Gouden RadioRing Gala. Omdat we onze Jan-Willem gaan missen hebben we speciaal een aantal gedenkwaardige momenten uit de Roodshow Late Night voor je op een rij gezet: 

1. Jet Rebel zorgt ervoor dat de emoties in de studio hoog oplopen. Jan-Willem houdt het niet droog na deze verrassing van de zanger:

2. Jan-Willem's reactie als hij ziet dat superster Gregory Porter voor de studio staat is goud waard!

3. Tijdens het NPO Radio 2 zomerweekend vorig jaar probeert hij ook een moppie te zingen... Hou het toch maar bij presenteren Jan-Willem... 

4. En toch doet hij het weer... Samen met zijn vaste sidekick Wendy zingt hij Franklin Brown de grote Songfestivalhit: 'De eerste keer'

5. Vrienden van de Roodshow Late Night hebben in Jan-Willem's laatste uitzending nog een verrassing voor hem: 

Jan-Willem is vanaf 2 juli iedere werkdag op NPO Radio 2 te horen van 06.00 - 09.00 uur in de ochtend met 'Jan-Willem Start Op'.

Op het tijdstip van de Roodshow Late Night hoor je vanaf maandag 'Rabbering Laat' met kersverse AVROTROS-presentator Paul Rabbering:

Deel dit artikel