Naakt een scène spelen of een tegenspeler zoenen met een slechte adem? Verschillende musicalacteurs, die tijdens de Musical Awards: the Kick-off optreden, krijgen een aantal musicaldilemma's voorgeschoteld en ze mogen er maar één kiezen!

Zondag 28 augustus vindt de tweede editie van Musical Awards: the Kick-off plaats. De uitgelezen plek waar je een voorproefje krijgt van het komende theaterseizoen. Musicals als Les Misérables, Grease, Sweeney Todd en nog veel meer zie je op het podium van de Uitmarkt

In slaap vallen of te laat komen?

Musicalacteurs Pia Douwes, Freek Bartels, Brigitte Heitzer, Sanne Franssen, Nandi van Beurden, Marlijn Weerdenburg, Carolina Dijkhuizen, Vajèn van den Bosch, Milan van Waardenburg, Simone Kleinsma en Jonathan Demoor krijgen een aantal musicaldilemma's voor hun kiezen in bovenstaande video. Al deze acteurs treden tijdens de live-uitzending van Musical Awards: the Kick-off op in een (nieuwe) musicalproductie. 

Simone-Jonathan-Musical-Awards-the-kick-off.jpg
Simone Kleinsma en Jonathan Demoor
Simone-Jonathan-Musical-Awards-the-kick-off.jpg

De slappe lach op toneel

Een scheur in je outfit of je moet heel nodig naar de wc? Huilen op toneel of de slappe lach krijgen... Waar zullen ze de musicalacteurs voor kiezen? 

Musical Awards: the Kick-off, 28 augustus live om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Deel dit artikel