Navarone, Matt Simons en Tim Akkerman & The Ivy League kwamen op zaterdag 6 april optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Navarone

De Nijmeegse rockband Navarone begon na hun deelname aan The Voice of Holland aan een enorme clubtour die doorloopt tot 23 november. Op 30 april en 3 mei staan de heren in de Ziggo Dome. Na het album 'Salvo' is er nu een nieuwe single: 'Perfect Design'.

Matt Simons

De Amerikaanse singer/songwriter werd in ons land bekend door zijn song 'With You' die gebruikt werd in GTST. Op 5 april bracht hij zijn nieuwe album 'After The Landslide' uit. De eerste single hiervan was 'We Can Do Better' en de tweede is 'Open Up'.

Tim Akkerman & The Ivy League

Live wordt Tim bijgestaan door zijn band The Ivy League: een team van buitengewone muzikanten, die Tim ondersteunen bij het vertellen van zijn verhaal. De single heet 'Underestimate' en in Muziekcafé laten ze de primeur horen van de nieuwe single 'Dance Tonight' van het album 'Lions Don't Cry', dat op 12 april verschijnt.

Deel dit artikel