Zaterdag 13 oktober traden Nick & Simon, The Bluebirds en Rilan & The Bombardiers op in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je graag een keer live bij Muziekcafé zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Foto: nickensimon.nl

Nick & Simon

Nick & Simon hebben een mini-documentaire gemaakt rondom hun nieuwe single Mum Van Tijd. Deze staat geheel in het teken van hun reünie. Je kunt de nieuwste single hier luisteren, als je 'm nog niet kent!

The Bluebirds

Ook The Bluebirds hebben onlangs een nieuwe single uitgebracht: Money, onderdeel van het album Sisters. Voor wie ze nog niet zo goed kent, The Bluebirds bestaat uit zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise. Ze brengen met hun nieuwe album een ode aan Americana en Country nummers. Hun theatertour duurt tot eind december van dit jaar.

Rilan & The Bombardiers

Ze hebben een uitverkochte tour achter de rug en een festivalseizoen van heb ik jou daar, en alsof dat allemaal niets is brengen ze het vervolg op de EP Walking On Fire uit. Het nieuwe album van de 'rock 'n soul-band' heet Afrodite.

Deel dit artikel