Zaterdag 6 oktober stonden Niels Geusebroek, Stef Bos en Inge van Calkar in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Niels Geusebroek

In oktober en november gaat hij de clubs in met de allereerste Throwback To-tour: een tourconcept van boekingskantoor en festivalorganisator Friendly Fire. Het bijzondere aan deze tour is dat singer-songwriter Niels nummers covert van de band die voor hem een grote inspiratiebron is: Coldplay! Er is een dikke kans dat je Niels Geusebroek kent van de akoestische versie van Year Of Summer:

Stef Bos

Hij begint op 9 oktober met een reprise van de KERN-tour, tot begin december. Daarna start een nieuwe solotour: RUIMTE, die in januari 2019 start in Zuid-Afrika met try-outs. Vanaf 20 februari tot ergens in juni tourt Stef door de hele Benelux. Je kent Stef Bos waarschijnlijk van zijn nummer Papa. In Volle Zalen volgt Cornald Maas hem vlak voor, tijdens en na een optreden:

Inge van Calkar

Afgelopen zaterdag was de release-show van haar tweede album Reset. De single River heeft al bijna 40.000 plays op Spotify. Dit najaar volgt een uitgebreide tour van 20 dagen.

Deel dit artikel