Zaterdag 20 oktober traden Nielson, Jacqueline Govaert en Judy Blank op in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Nielson

Deze week heeft Nielson met het nummer IJskoud van zijn album Diamant de Radio 2 Topsong te pakken. Zaterdag zong hij in Muziekcafé 3 nummers van zijn nieuwe album. Ook was er ruimte voor een beetje nostalgie, want hij zong zijn allereerste single Beauty & de brains uit 2012, ken je die nog?

Jacqueline Govaert

In 2015 kwam Jacqueline Govaert met haar eerste theatervoorstelling Zo Zit Dat Dus. Op 24 oktober van dit jaar begint ze met haar gloednieuwe voorstelling Zo Zit Dat Dus Ook. Ze sluit haar tour af in Carré op 31 januari 2019.

Mogen we ook even jullie aandacht voor haar méga schattige hondje Freddie?!

Judy Blank

Judy heeft afgelopen maand haar nieuwe album Morning Sun uitgebracht. De eerste single hiervan, Mary Jane, werd in april al bekroond tot Radio 2 Topsong! Judy heeft Mary Jane al laten horen bij Muziekcafé, dit keer zong ze ook andere nummers van haar nieuwe album.

Deel dit artikel