Ze brengen 5 gloednieuwe, persoonlijke liedjes uit op de digitale CD 'Geloof Ons Nou Maar'. De nummers komen uit de gelijknamige voorstelling waarmee het duo tot juni 2019 door Nederland toert. Zaterdag in Muziekcafé met Carel Kraayenhof op de bandoneon bij het nummer 'Ik Geloof Niet'.

Veldhuis & Kemper, Gruppo Sportivo, Christof van der Ven en Jeremy Oliver kwamen op zaterdag 16 juni optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker

Gruppo Sportivo

In 1981 stond de band op de allereerste Parkpop. Dit jaar keert de band op 23 juni terug naar het Haagse Zuiderpark, voor Parkpop Saturday Night met een nieuw album 'Great'. Ze spelen zaterdag de nieuwe song 'Cruisin', maar ook de klassieker 'Beep Beep Love'.

Christof van der Ven

Deze Brabantse indiefolk-artiest woont al jaren in Londen en is ‘touring musician’ bij Bear’s Den, waarmee hij op festivals als Glastonbury, Rock Werchter en Pinkpop speelde. Op 13 april verscheen zijn debuutalbum. ‘Empty Handed’ is de eerste single en titeltrack van het album.

Jeremy Oliver

Uit Zuid-Afrika komt deze zanger/gitarist. Hij deed daar mee aan TVOH en deed al optredens met George Benson, Daniel Bedingfield, Jonathan Butler en Oliver Mtukudzi. De wereldwijde release van zijn album 'Changing World' begint deze maand in ons land.

Meer Muziekcafé

Deel dit artikel