Olivier Bakker presenteert iedere zaterdag speciaal voor jou de Mega Top 50. De tofste nieuwe platen? De grootste stijger? De nieuwe nummer 1? Olivier brengt je van alles op de hoogte! Van welke muziek krijgt Olivier zelf geen genoeg?

Welk nummer neem jij mee naar 2019 en waarom?
"The 1975 - It’s Not Living (If It’s Not With You)! Deze band is zooo goed. Het beste album van het jaar, A Brief Inquiry Into Online Relationships, staat ook op hun naam en deze track van dat album symboliseert perfect hun sound. Persoonlijk, nostalgisch, maar toch heel erg vernieuwend. Het was dan ook niet voor niet de laatste 3FM Megahit van 2018 en we gaan in 2019 ook heel erg veel plezier aan deze band en song beleven."

Van welk nummer krijg jij geen genoeg?
"Zonder twijfel: Modjo - Lady - Hear Me Tonight! Ik hou zo van dansen, ook al kan ik het voor geen meter. Maar deze song helpt in elk geval een goed handje. Disco met een grote glimlach."

Dans mee!

Doe je aan goede voornemens?
"Persoonlijk denk ik dat je het hele jaar door jezelf kan ontwikkelen, dus specifiek goede voornemens voor het nieuwe jaar heb ik niet. Maar net als in 2018 wil ik mezelf als mens verder ontwikkelen en mezelf nog beter leren kennen."

Olivier Bakker presenteert iedere zaterdag de Mega Top 50 en op zondag hoor je hem met zijn nieuwe show 'Olivier' tussen 14:00 uur en 16:00 uur op 3FM

 

Deel dit artikel