Paulusma, Roxeanne Hazes, Tim Knol & Blue Grass Boogiemen en Joe Buck kwamen op zaterdag 18 mei optreden in Muziekcafé bij Corné Klijn. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Paulusma

Jelle Paulusma - vooral bekend als frontman van Daryll-Ann, dé indiepop-prinsen van de jaren ‘90 - legde zijn laatste plaat op de plank, vanwege het onverwacht grote succes van de CSNY tribute-band "Her Majesty". 'Somehow Anyhow' is zijn vijfde soloalbum en het staat vol met indiepop van het hoogste niveau.

Roxeanne Hazes

De zangeres bracht in 2017 haar laatste CD uit met de single 'Ik Was Toch Je Meisje'. Ze kondigde een tijdje geleden via Instagram al aan dat er een nieuwe single aan zou komen. En deze is nu net uit: 'Bonnie & Clyde'. Op 11 oktober staat ze in de Grote Zaal van Paradiso.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken. Samen met zijn vrienden van Blue Grass Boogiemen brengt hij met het album 'Happy Hour' een langgekoesterde wens in vervulling.

Joe Buck

Country-pop is de stijl van Joe Buck. Hij was een klasgenoot van Duncan Laurence op de Rockacademie en studeerde af met een 8,5. Zijn liedje 'The Way You Take Time' kun je kennen uit de PLUS-tv-commercial. Ook heeft hij inmiddels Ilse DeLange als mentor en bij haar label getekend.

Deel dit artikel