Ruben Annink, OG3NE, The Kik en Niels Destadsbader kwamen op zaterdag 8 juni optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

Ruben Annink

Ruben is een singer-songwriter die tussen volksmuziek en Nederpop balanceert. Hij doet dit jaar mee aan het tv-programma De Beste Zangers, dat vanaf 24 augustus te zien is. Zaterdag speelt hij de nummers 'Als Het Eventjes Niet Gaat' en Eén Op Het Leven' van zijn nieuwe EP.

OG3NE

In het seizoen 2019/2020 keren zusjes Lisa, Amy & Shelley terug in het theater met hun gloednieuwe 'Sweet Harmony Tour'. Hun nieuwe album komt pas in september uit, maar de eerste single is er nu al: 'Starve'. Zaterdag horen we ook een gloednieuw nummer.

The Kik

The Kik's live-uitvoering met orkest van LP's uit 1966 en 1968 van Boudewijn de Groot komt uit als dubbelalbum. De heren maken één groot feest van het klassieke repertoire van Boudewijn. Dat gebeurt allemaal met de zegen van ’s lands beste troubadour aller tijden, die zich zeer vereerd voelt.

Niels Destadsbader

Belgische acteur, presentator en zanger, die bij de Vlaamse Music Industry Awards in februari 5 MIA’s mee naar huis mocht nemen: Nederlandstalig, Vlaams Populair, Solo Man, Pop en Album. Zijn laatste single 'Mee Naar Boven' stond op in 1 in de Vlaamse Top 50.

Deel dit artikel