YES! Muziekcafé begint weer op zaterdag 14 september! RZLZ, Belle Perez, Lakshmi en Marike Jager komen optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent op zaterdag rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen. Maar, vol=vol!

RZLZ

Roza Lozica is een rauwe, Rotterdamse singer-songwriter met roots in Kroatië. Haar tweede EP is net uitgekomen met 6 nummers met als eerste track 'Whatever It Is'.

Belle Perez

Haar 20-jarig jubileum viert de Spaans/Belgische zangeres met de 'Fiesta Perez' - tour door Belgie/Nederland en een nieuw album. Naast haar hits staan er 4 nieuwe nummers op waaronder de single 'Indirectas'.

Lakshmi

Lakshmi Swami Persaud, beter bekend als zangeres LAKSHMI brengt deze week haar nieuw single 'Northern Sky' van het album 'Siren' uit. Ze zingt hier over de angst om van iemand te houden en te verliezen.

Marike Jager

'Hey Are You OK' is al het vijfde studioalbum van deze singer/songwriter. Toch beschouwt ze de plaat als een debuut waarop alle lagen van haar stem en gitaarspel meer speelruimte hebben dan ooit. 'Lucky' heet de single.

Deel dit artikel