Op 12 juli start de Zwarte Cross 2018, het grootste vierdaagse muziekfestival in Nederland en grootste motorcross ter wereld. In het programma Lieve S-S-Sanne bracht singer-songwriter Sanne Hans een ode aan Evert, een artiestenbegeleider. Vijf jaar geleden is hij plotseling overleden. Zijn vrouw Wilma gaat nog elk jaar naar het festival om hem te herdenken.

Op de Zwarte Cross leerde Sanne Hans, ook bekend als Miss Montreal, jaren geleden artiestenbegeleider Evert kennen. Drie jaar na zijn plotseling overlijden, bracht Sanne op verzoek van zijn vrouw Wilma, een ode aan Evert en aan het leven op het Achterhoekse festival. 

Hoewel deze ode misschien al twee jaar oud is, betekent dat niet dat we Evert en Wilma zijn vergeten. Het verhaal heeft zo'n indruk op onze redactie gemaakt, dat we de ode aan Evert nog eens delen. Wilma, eentje op jou en laten we Evert vooral niet vergeten. 

We vieren jouw feestje. We vieren het leven. Zo leef jij door, want we zetten het voort.
Van Sanne voor Evert en Wilma

Voor iedereen die dit jaar naar de Achterhoek afreist voor het muziek- en motorcrossfestival vier het leven, nu het nog kan!

Proosten op Wilma en Evert

Wil je hele afleveringen van Lieve S-S-Sanne terugkijken? Bekijk het hele seizoen op NPO Start!

Deel dit artikel