The Kik, Maan, Sloper en Alex Roeka kwamen zaterdag 15 februari optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol is vol.

Sloper

Sloper is de nieuwe band van Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk en Triggerfinger’s drummer Mario Goossens met als gitaristen de Belg Fabio Canini en de Brit Pete Shoulder. Rock ’n’ roll om je vingers bij af te likken, om lekker los te gaan en te genieten van riffs en roffels.

Maan

Op haar verjaardag, afgelopen maandag, kreeg zij een Edison, categorie POP, voor haar single releases 2019. En 'Onverstaanbaar' is de titel van haar album dat vorige maand binnenkwam op 1 in de Album Top 100. Haar tour is uitverkocht en zij staat met haar band op zo'n 20 festivals dit jaar, waaronder Concert At Sea.

Maan de Steenwinkel
Bron: Avrotros
Maan de Steenwinkel
Maan de Steenwinkel

Alex Roeka

Hij staat al 25 jaar in het theater. Hij heeft vorig jaar zijn gedichtenboek 'Al Het Waaien Van De Wereld' uitgebracht en vanaf volgende week staat er weer een grote tour in de agenda met zijn nieuwe album 'Rauwe Genade'.

The Kik

Na drie studioalbums, de plaat met Armand en de Boudewijn de Groot-coverplaat, die hen tot twee avonden in Ahoy’ bracht, is het nu weer tijd voor eigen werk. 'Plekken Waar Je Niet Mag Roken' is de eerste single van een nieuw album 'Jin' dat vrijdag verschijnt.

Deel dit artikel