Zaterdag 16 februari traden Son Mieux, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Yori en Raymond van het Groenewoud op in Muziekcafé bij Corné Klijn! Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Son Mieux

Deze Haagse band, ooit begonnen als soloproject van zanger Camiel Meiresonne, presenteerde vorige week hun debuutalbum Faire de Son Mieux. In een combinatie van pop, synthesizers en folk zet het zestal tien complete, catchy popnummers neer. Every Day werd 3FM Megahit.

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Hij speelde als toetsenist in de begeleidingsband van Anouk en dat doet hij nog steeds bij Douwe Bob. Het Hammond B3 Oregano orgel is zijn meest geliefde instrument. En dat is goed te horen op het nieuwe album Geen Achttien Meer met de single Dansen Met Jou.

Yori

Op zondag 17 februari presenteerde Yori haar nieuwe EP. Live Sessions bevat tracks die zijn opgenomen op de plek waar de zij zich het meest thuis voelt: het podium. Deels tijdens shows met Ilse DeLange en deels op bijzondere locaties zoals in een kerk. Sweet Summer Rain is de single.

Raymond van het Groenewoud

Raymond heeft zijn carrière van vijftig jaar verzameld op de vierdubbel-cd Archivaris. Ter gelegenheid van deze mijlpaal gaat hij solo op tournee onder het motto 'Kreten en Gefluister’. Alleen achter zijn piano of zoals hij zelf zegt: ‘Mama, kijk, zonder handen!’

Deel dit artikel