Stef Bos, Tim Akkerman en Dan August kwamen zaterdag 22 februari optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent rond 15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol is vol.

Stef Bos

Zijn nieuwe album 'TIJD' bestaat uit drie pianostukken en acht nieuwe songs. Tegelijkertijd is er ook de CD 'Ridder Van Toledo' uitgekomen. Het project waarin hij voor volwassenen én kinderen probeerde te schrijven en ontdekte dat eigenlijk alles was geschreven vanuit het kind in ons... groot of klein.

Tim Akkerman

Hij mag zich de trotse eigenaar noemen van Radio2 TopSong deze week met zijn nieuwste single 'The Road'. Na zijn deelname aan De Beste Zangers, een uitgebreide tour in de huid van Bruce Springsteen en zijn aanstaande optreden in The Passion (als Jezus) is er nu eerst deze single.

Dan August

De vijf Amsterdammers van de band 'Dan August' waren vorig jaar finalist bij de Amsterdamse Popprijs, dit jaar mochten ze bij de Popronde laten zien hoe het moet. Hartstochtelijke popmuziek met een randje Americana, noemen ze het zelf.

Deel dit artikel