Zaterdag 15 september waren Sue The Night, Jon Allen, Ruben Hein en Rondé in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

Rondé

Deze indie pop band kun je kennen van hun debuutsingle Run, die gelijk goud werd in 2014. Met z'n vijven zijn ze deze zomer in Berlijn neergestreken om te werken aan een nieuw album. Calling heet de eerste single hiervan. Eerder was Rondé te gast bij Jan-Willem Start Op, zaterdag 15 september kon je ze live zien in Muziekcafé!

Ruben Hein

Na het winnen van Wie Is De Mol begon deze zanger en pianist afgelopen voorjaar met zijn tour door Nederland. In augustus kwam zijn gloednieuwe single Eyes uit en vanaf 20 september gaat hij weer op tour: acht nieuwe shows met zijn album Groundwork Rising.

Sue The Night

Afgelopen week was de release van de akoestische EP s o f t, waarmee ze deze maand door Nederland toert. De single hiervan is Wanderer. Ook heeft ze voor de fim Rafaël de nieuwe song Like Snow geschreven. De film gaat op 1 oktober in première op het Nederlands Film Festival.

Jon Allen

Deze folkrockmuzikant kennen we van zijn hit In Your Light . Jon Allen is de supportact van Dionne Warwick, bij haar concerten dit najaar in Engeland. Ze staan op 26 september in Carré, maar dat is al uitverkocht. Zijn nieuwste album heet Blue Flame.

Deel dit artikel