Suzan & Freek, Blanko, Hannah Williams en Matt Winson kwamen 23 november optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil jij graag een keer komen kijken en luisteren? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent zaterdags om ±15.30 uur de deuren en je kunt alle optredens gratis bijwonen, maar vol=vol.

Suzan & Freek

Het debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ telt maar liefst 10 eigen liedjes, hiermee laten Suzan & Freek zien hoe vindingrijk zijn op muzikaal gebied. Zaterdag 23 november 2019 speelden ze uiteraard hun grootste hits ‘Als Het Avond Is’ en ‘Blauwe Dag’, maar ook een nieuw nummer 'Mag Ik Daar Even Stil Bij Staan' hebben ze uiteraard gezongen.

Blanko

Als muzikant, tekstschrijver, componist en producer werd Jan de Witte bekend als lid van de 3JS. Hij stopte met de 3JS in april, zodat hij zich meer kon gaan richten op zijn eigen band ‘Blanko’. In het Muziekcafé speelde hij ‘Eternal Bullshit’ en ‘What Is Real?’.

Hannah Williams

Met haar album ‘50 Foot Woman’ toert de Britse soulsensatie Hannah Williams & The Affirmations vanaf 23 november 2019 door heel Nederland. Ze werd zelfs door Jay-Z benaderd, omdat hij een van haar tracks wilde gebruiken voor de titelsong van zijn album ‘4:44’.

Matt Winson

Na hun succesvolle debuutalbum ‘Woodfalls’, een clubtour door Nederland en de Baltische staten werd het stil rond dit kwartet. Maar de Leidse folkband Matt Winson is terug en ze hebben zeker niet stil gezeten, want 22 november 2019 verscheen het tweede album ‘Oscillate’.

Deel dit artikel