Zaterdag 2 februari traden de 3JS, Alain Clark en Yorick van Norden op in Muziekcafé bij Daniël Dekker! Wil je er graag een keer bij zijn? Dat kan! De deuren van Poppodium de Vorstin in Hilversum zijn elke zaterdag vanaf ±15:30 uur geopend en je kunt alle optredens gratis bijwonen. Let op: vol=vol.

3JS

Deze maand begint hun allereerste clubtour. Daarnaast gaan de heren de theaters in met Heroes of Music. Een show waarin zij nummers spelen van helden als Coldplay, Elvis Presley, The Beatles, Pink Floyd en Led Zeppelin. De nieuwe single heet Los Van Alles.

Alain Clark

Ter voorbereiding op zijn Closer tour heeft Alain solo een aantal voorstellingen gegeven en dat deed hij zaterdag ook bij Muziekcafé. Hij speelde zijn single die de voorloper is van het gelijknamige album Sunday Afternoon dat binnenkort uitkomt.

Yorick van Norden

The Jester is het tweede album van Yorick. Een album vol van op de sixties en seventies geënte tijdloze pop. De CD is vernoemd naar de hofnar uit Shakespeares Hamlet: "Hij speelde liedjes, vertelde verhalen, bracht muziek aan het hof van prins Hamlet".

Deel dit artikel